Sustainable Travel Award: stem mee

Branchegenoten kunnen meestemmen om te bepalen wie de winnaar wordt van de Sustainable Travel Award 2018. Dat kan via de poll op de website van TravMagazine.

De jury heeft drie genomineerden gekozen, in alfabetische volgorde: BookDifferent.com, TUI Magic Life Fuerteventura en Vacanceselect.
BookDifferent.com is een hotelboekingssite die via algoritmes veel duurzame accommodaties toont.
Bij TUI Magic Life Fuerteventura (1.800 gasten per nacht) worden hotelgasten onder andere door gebruik van humor gestimuleerd hun handdoeken te hergebruiken.
Vacanceselect heeft een duurzame oplossing om de levenscyclus van mobile homes te verdubbelen van 10 naar 20 jaar.

De uiteindelijke winnaar van de Sustainable Travel Award wordt op 27 januari bekendgemaakt tijdens het Reisgala van TravMagazine in Hotel van Oranje in Noordwijk. De finalisten zijn geselecteerd door de jury, bestaande uit Bernedine Bos (MVO Nederland), Mirjam Dresmé (ANVR), Carinha Uytterhoeven (Vakantiebeurs), Louis Frankenhuis (ondernemer en adviseur) en Theo de Reus (TravMagazine, voorzitter). Meestemmen kan tot 19 januari.

Foto: de genomineerden (vlnr): Lonneke de Kort (BookDifferent.com), Melvin Mak (TUI) en Daniel Scheijen en Dirk van Leeuwen (Vacanceselect).