RMC Meet-up: Webpower – dinsdag 16 oktober

[vc_row][vc_column][mk_button dimension=”flat” size=”large” url=”https://reismanagementclub.nl/rmc-meetup-webpower-16-oktober-registratie/” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#f29224″ btn_hover_bg=”#a96619″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]AANMELDEN[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1539007038464{margin-bottom: 0px !important;}”]

Marketing gets personal with beauty, brains en tech

Webpower & RMC houden op dinsdag 16 oktober in Barneveld een Meet-up in het internationale hoofdkantoor van dé specialist in e-mailmarketing (automation) software. Customer journey, user experience, voice, data… Termen die steeds vaker worden gebruikt in de reisbranche. Maar hoe voldoe je als reisorganisator optimaal aan de behoeften van je klant?

Waar
Hoofdkantoor Webpower
Koolhovenstraat 1k, 3772 MT Barneveld

Wanneer
Dinsdag 16 oktober 2018

Programma

14.30 uur: Ontvangst
15.00 uur: Welkom
15.15 uur:  De impact van voice op het boekingsgedrag – Jacco Bouw, ondernemer, China expert
Slimme spraakassistenten staan op het punt een grote rol te vervullen in ons dagelijks leven. Hoe gaat deze trend het (online) boekingsproces beïnvloeden? Wie is straks eigenlijk jouw klant?
15.40 uur: TBA
16.00 uur: Conversiekillers in de reisbranche – Joost Fromberg, conversiespecialist en Managing Director bij KICK! Digital. Joost is een strategisch consultant met een achtergrond in de psychologie. In de reisbranche is hij nauw betrokken geweest bij conversietrajecten van o.a. Zoover, Travix, NS International en Eurail. Joost geeft inzicht in het menselijk brein van je webbezoeker en laat aan de hand van reisgerelateerde voorbeelden zien hoe je hen in elke stap van de customer journey kunt verleiden tot een (trans)actie.
16.20 uur: E-mail marketing (automation) in de praktijk – Wim Weijmans (Jaarbeurs) en Sean Barten (Client Service Manager Webpower) Iedereen verstuurt e-mails, maar wat gebeurt er onder de motorkap om elke dialoog relevant te maken? In een duo-presentatie laten Wim en Sean zien hoe de Jaarbeurs voor de Vakantiebeurs data inzet om hun e-mail flows te personaliseren en automatiseren. Successen, knelpunten en kansen voor conversie en retentie in travel.

16.40 uur: Afsluiting
17.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden is alleen voorbehouden aan leden van de RMC. Nog geen lid? Klik hier en registreer gratis.

Meld je hier aan!

Voor vragen:
+31 (0)35 67 28 830
info@reismanagementclub.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button dimension=”flat” size=”large” url=”https://www.reismanagementclub.nl/rmc-meetup-webpower-16-oktober-registratie/” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#f29224″ btn_hover_bg=”#a96619″ btn_hover_txt_color=”#ffffff”]AANMELDEN[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4671″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://reismanagementclub.nl/partners/”][/vc_column][/vc_row]