Otravo: ‘Groei van 40 procent dankzij Sabre’

Otravo, online verkoper van vliegreizen in de Benelux en Scandinavië, heeft een groei van 40 procent doorgemaakt, die zij mede toeschrijft aan de technologie van Sabre voor online reizen en webservices. Otravo maakt al langere tijd gebruik van de boekingstechnologie van deze wereldwijde leverancier voor zakelijke, ticket- en vakantiereismerken.

Otravo en Sabre wilden een naadloze gebruikerservaring op alle websites aanbieden en sloegen daarom de handen ineen. Sinds de samenwerking van Otravo en Sabre zijn de boekingen bij Otravo jaarlijks met 30 procent gestegen, is de klanttevredenheid gegroeid met 20 procent en is de omzet merkbaar toegenomen.

‘Sabre was een van onze ‘key drivers’ om het boeken van complexere arrangementen en dynamic packaging mogelijk te maken. Ook kunnen wij meer vluchtgegevens en zitplaatsen weergeven en zijn we aangesloten op het metasite-kanaal. Deze upgrades hebben ons geholpen onze omzet met 40 procent per jaar te verhogen,’ zegt Raymond Vrijenhoek, CEO van Otravo.