Jeroen Linssen vertrekt bij TUI

Jeroen Linssen is per 1 maart vertrokken bij TUI, waar hij ruim twaalf jaar heeft gewerkt. Linssen werkte de laatste jaren als Head of Channel Management & Content voor TUI Benelux.

Linssen heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van TUI. Eind 2004 ging hij de missie aan om Arke om te vormen tot omnichannel distributiemerk en daarmee TUI ook online tot een speler van formaat te maken.
Inmiddels komt meer dan de helft van de omzet via het online kanaal en staat de omnichannel strategie als een huis, zegt Linssen. In 2014, 2015 en 2016 werd TUI.nl gekozen tot populairste reissite.

‘De komende tijd ga ik eens rustig kijken wat ik nou nog heel graag zou willen doen in mijn werkzame leven. Ik heb altijd gezegd dat je vooral moet doen wat je leuk vindt. Bij TUI heb ik dat in de voorbije jaren zeker kunnen doen. Daar kijk ik met heel veel plezier op terug en daar mogen we samen trots op zijn. Tegelijkertijd zijn er ook nog zo veel andere leuke uitdagingen denkbaar.’
Wie de taken van Linssen bij TUI Benelux gaat overnemen, is nog niet bekend.