Grote namen terug op de Vakantiebeurs

Thomas Cook/Neckermann, Sundio, de Jong Intra Vakanties en Zoover komen terug op de Vakantiebeurs. Dit laat brand manager Bart Meijer weten aan TravMagazine. Ook Singapore Airlines en Van der Valk Vakanties maken een comeback. Nieuwe deelnemers zijn onder andere Aeromexico, LOT Polish Airlines en Korean Airlines.

Ook de bekende namen als TUI, Kras, Corendon, SRC, Sunliner, Sunair, Primavera, Djoser, Sawadee, Koning Aap, ACSI en Vacanceselect zijn weer aanwezig.

‘Afgelopen jaar hebben we als Vakantiebeursteam met open vizier de reisbranche benaderd en vooral creatief met de markt gekeken waar men behoefte aan heeft. Het is voor ons dan ook fijn dat de reiswereld hier positief tegenover stond, met als resultaat dat men de Vakantiebeurs weer omarmt’, aldus Meijer.
‘Iedere deelnemer doet dit op zijn eigen manier. De ene op traditionele wijze met een focus op sales en een stand. De andere met een focus op branding op een andere, nieuwe manier. Maar dat vertellen ze zelf wil. Ik wil het gras nog niet voor hun voeten wegmaaien.’

B2B-zone
In de nieuwe B2B-zone, die wordt gesponsord door Sunny Cars, staan tijdens de Vakdagen de volgende partijen al ingetekend als deelnemer: Sunnycars, Transavia, Aviareps, TRAVelMedia, Zoover, Zwitserland Toerisme, Schmetterling Travel XL, Ctoutvert, Travel Counsellors, Visit Brussels, Eurostars Travel & Tourism, Seasons in Africa, SR Travel en Leisure Reps.

De ANWB pakt komende editie uit en is groot aanwezig met ANWB Kamperen (KCK), Land van ANWB, ANWB Ledenreizen en haar touroperatormerken Fox Verre Reizen, SNP Natuurvakanties en Pharos Reizen.

Vakdagborrel
De beurs vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 14 januari 2018. De Vakdagen zijn op 9 en 10 januari. De Vakdagborrel is terug van weggeweest en zal op de dinsdag van 18.00 tot 21.00 uur in de Experience Hal plaatsvinden. Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door TravMagazine, Aviareps en Zoover.