Yunus Ulas vertekt bij Turkish Airlines

Yunus Ulas, marketing representative bij Turkish Airlines, gaat de airline verlaten. Hij gaat aan de slag buiten de reisbranche, bij CEVA Logicistics) als global (inside) sales manager.

Ulas: ‘Ooit in 2016 ben ik begonnen als stagiair waarna ik al snel deel uit mocht maken van het team. In de afgelopen jaren heb ik mogen bijdragen aan de groei en het succes van Turkish Airlines in Nederland, welke nu dagelijks vijf keer vliegt vanaf Amsterdam met bijna allemaal widebody toestellen. Samen met het team hebben we onze bestaande samenwerkingen kunnen intensiveren en uitbreiden, maar ook zeker nieuwe samenwerkingen kunnen starten die veelbelovend en doorslaggevend zullen zijn op lange termijn. Ik heb mijn uiterste best gedaan om Turkish Airlines op sales, marketing en pr-gebied goed te vertegenwoordigen en nu is het tijd om het stokje over te dragen.’