Versterking bij Oman Air

Oman Air gaat zijn regionale team voor Europa per 4 september versterken met twee nieuwe medewerkers. Het gaat om Thomas Scheick (30) en Karen Chu (42).

Zij versterken het sales-team dat de offline markten binnen Europa & Americas bedient. Het team staat onder leiding van Mourad El Haj, manager offline sales & global contracting.

Thomas Scheick, afkomstig van China Southern Airlines, gaat aan de slag als account-manager offline sales. Hij is de opvolger van Abdul Gouiza.

Karen Chu, voorheen werkzaam bij onder andere Cathay Pacific, Finnair en Northwest Airlines,  start in de nieuwe positie van sales coordinator offline sales.

‘Het belang van de offline markten binnen Oman Air is groot, aangezien de intensieve strategische samenwerking met partner-airlines deze markten verbindt met ons eigen route-netwerk’, zegt Rogier de Jager, regional vice president Europe van Oman Air. ‘Wij zien in Karen en Thomas twee sterke aanwinsten voor ons team.’
De nieuwe medewerkers gaan aan de slag op het regionale kantoor voor Europa van Oman Air in The Base op Schiphol Airport.