Verkiezing Reisbureau van het Jaar van start

Het is weer zover: de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 gaat van start.

De verkiezing is een perfect moment om kritisch naar jullie reisbureau te kijken. Jullie nemen de eigen bedrijfsprocessen onder de loep en zet stappen om ze te verbeteren. Kortom, jullie worden elke keer een beetje beter. Dit jaar hebben wij de verkiezing net wat anders ingestoken dan andere jaren. Zo is er een nieuwe battle ronde aan de verkiezing toegevoegd en is een jurybijeenkomst komen te vervallen. De jury komt dit jaar naar jullie toe!

Maar dit is niet alles, want de verkiezing wordt dit jaar aanzienlijk verbreed. Zo zijn de kansen om te winnen toegenomen. In plaats van één winnaar worden nu in de finale 12 provinciewinnaars uitgeroepen. Ook nieuw dit jaar is dat de VIP reis, pas ná de ontknoping plaats vindt. Dus de 12 winnaars gaan ná de ontknoping op reis naar een geweldige bestemming: Aruba.

Reisagentengala
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijk Reisagentengala. Zoals gezegd zijn er dit jaar meer winkansen. Door het aantal winnaars uit te breiden naar 12, dus één per provincie, kunnen deelnemers zich in hun eigen regio nadrukkelijker als winnaar profileren.

Doe mee en meld jullie reisbureau hier aan