Verantwoord toerisme in de praktijk: meld je aan

Samen werken aan een betere wereld? Meld je dan aan voor het ‘Better holidays’-event op donderdag 26 september. Dit jaar vindt het event plaats in het Fox Reistheater in Hoofddorp. Een dag vol tips, adviezen, praktijkvoorbeelden en inspiratie van nationale en internationale experts. 

Dat de toeristische sector een krachtige motor kan zijn voor positieve verandering, weten we inmiddels. En dat we eventuele, minder positieve effecten op bestemmingen en hun natuurlijke omgeving, de economie en lokale gemeenschappen zorgvuldig moeten managen weten we ook.

Maar wat wordt er van reisondernemingen verwacht? En hoe creëer je draagvlak onder je collega’s en partners om verantwoord toerisme in de praktijk te brengen. En waar kunnen wij ons steentje bijdragen als het gaat om grootse wereldproblemen als klimaatverandering, plasticsoep en dierenwelzijn? Hoe zetten we ons in om positieve effecten te maximaliseren en negatieve te minimaliseren? Door samen te werken aan een betere wereld en door verder te bouwen aan een verantwoorde reissector! Met elkaar; met reisondernemingen, reizigers en de bewoners op de bestemming.

En dat hoeft echt niet al te ingewikkeld te zijn. Nationale en internationale sprekers zullen je deze dag inspireren om ‘Better holidays’ in de praktijk te brengen en gewoon onderdeel te maken van jouw bedrijfsvoering en product.

Het uitgebreide programma lees je hier in de agenda waar je direct kunt inschrijven.