Veel animo voor Travel BBQ at the beach

Vanuit de reisbranche is er ook dit jaar veel animo voor de Travel BBQ at the beach, met ruim 250 aanmeldingen. Eind april hebben CEO’s, managers en directies een persoonlijke uitnodiging per mail ontvangen voor dit netwerkevent, georganiseerd door Amsterdam Airport Schiphol en de ANVR op donderdagavond 22 juni 2017  in Beachclub Bloomingdale.

Frank Oostdam, directeur ANVR: ‘Met deze jaarlijkse BBQ vieren we als branche met elkaar de start van de zomer. Een mooi moment om met elkaar bij te praten’.
Maaike van der Windt, director Aviation Marketing Schiphol Group: ‘Zowel Schiphol als de ANVR hechten veel belang aan het bieden van zo’n informeel netwerkmoment aan management en directies van de reisondernemingenorganisaties, die professioneel betrokken zijn bij de reissector en airlines’.

Managers en directieleden die nog niet in de gelegenheid zijn geweest zich aan te melden, ontvangen binnenkort per mail een reminder met hun persoonlijke code. Inschrijven om deel te nemen aan dit netwerkevent voor CEO’s kan nog tot 8 juni.

Foto: Hanne Buis, directeur Lelystad Airport, met Frank Oostdam (ANVR), vorig jaar op de Travel BBQ at the beach.