Van Raak naar Dutch Travel Alliance

Reisburo Van Raak uit Baarle-Nassau sluit zich aan bij de Dutch Travel Alliance (DTA). Broer en zus Rhudy en Lara Jespers van Van Raak treden per 1 november toe als nieuwe aandeelhouder van DTA, de voormalige Veluwegroep.

Van Raak is geen onbekende in de omgeving van Baarle-Nassau en de Nederlandse Reisbranche. DTA-voorzitter Erik van der Waard laten weten trots en blij te zijn. ’Er zijn niet zo heel veel onafhankelijke agenten van dit kaliber meer in de branche die zich nog niet gecommitteerd hebben aan een inkooporganisatie. Ik kwam toevalligerwijs in een zeer plezierig gesprek met Lara tijdens de TUI Courtesy club reis die onlangs gehouden werd op Mein Schiff 4 in Scandinavië. Dat bleek een uitstekende setting waar we erg uitgebreid met elkaar gesproken hebben over de mogelijkheden en voorwaarden van een DTA-aandeelhouderschap. Omdat de DTA-criteria in het geval van, Van Raak een kwestie van afvinken bleek was het daarna eigenlijk erg snel beklonken. Dit zijn de aandeelhouders waar we als Raad van Commissarissen van de DTA naar op zoek zijn. De toetreding tot DTA zal voor Van Raak resulteren in overall betere marges gesteund door sterke deals met alle partner-leveranciers van DTA. En anderzijds maken zij de DTA sterker en gezonder. Een win-win en de RvC is dan ook verheugd dat van Raak overtuigd is dat ze bij ons op hun plaats zijn. Wij kijken met vertrouwen en plezier uit naar een samenwerking.’

Reisburo Van Raak zal bij de komende algemene vergadering voor aandeelhouders in november voor het eerst aansluiten en `s avonds aanwezig zijn bij de jaarlijkse Meet & Greet van de Dutch Travel Alliance in kasteel Engelenburg in Brummen waar tevens alle DTA contract partners aanwezig zijn.