Vakantiebeurs zet in op B2B

De Vakantiebeurs faciliteert deze editie een B2B-lounge tijdens de Vakdagen. Tot deze zone krijgen alleen vakbezoekers toegang.

Naast een lounge-gedeelte met koffiebar, waar men afspraken kan maken of kan werken, gaan we er ook speciale B2B-trade-units en B2B -trade-tables realiseren. Deze kunnen afgenomen worden door partijen die zaken willen doen en/of aanwezig willen zijn tijdens de Vakdagen. De Vakantiebeurs wil hiermee tegemoet komen aan de vraag uit de markt om ook een aanbod te creëren voor trade-bezoekers.

Vakdagen
Met de opzet van de B2B-zone en het introduceren van een matchmakingsysteem wil de Vakantiebeurs zakelijke ontmoetingen beter organiseren en faciliteren. Daarnaast worden tijdens de Vakdagen slots aangeboden in de theaters op de vloer ten behoeven van bijvoorbeeld persconferenties,  productpresentaties of workshops.

De B2B-zone bevindt zich in de nieuwe Experience Hal (centrale hal 9).
De twee opties zullen als all inclusive aanbiedingen worden neergezet; inclusief stand (6 m2) of tafel (4-personen), visuals met logo/naam, wifi, koffie-/thee arrangement gedurende de dag, parkeerkaarten, deelnamepakket en matchmakingsysteem. De units kosten €1.750 en de tafels €875. Het eerste jaar zet de Vakantiebeurs in op een B2B-zone voor zo’n 20 deelnemers. Bij succes wordt dit concept uitgebreid in de toekomst.