TUI: activiteiten Ammerzoden in 2020 naar Rijswijk

TUI is van plan om in de zomer van 2020 het kantoor in Ammerzoden te sluiten en alle medewerkers en activiteiten over te brengen naar het TUI-hoofkantoor in Rijswijk.

Dat bevestigt TUI desgevraagd aan TravMagazine. Het besluit draagt volgens TUI bij aan een gezonde bedrijfsvoering door het fysiek samenbrengen van teams en versterkt de toekomstbestendigheid door een reductie van de totale huisvestingskosten.

‘Het centraliseren van de TUI/KRAS-activiteiten in Rijswijk is een belangrijke stap in het kader van efficiënter samenwerken en verdere uitbouw van de succesvolle activiteiten’, zegt Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland. ‘Het stelt ons nog beter in staat om voortdurend te werken aan het verbeteren van de klantervaring en -beleving. We realiseren ons dat deze standplaatswijziging ingrijpend is voor onze medewerkers in Ammerzoden en impact heeft op hun persoonlijke situatie en dagelijkse activiteiten. We willen benadrukken dat met de verhuizing geen banen verloren gaan. Met verschillende regelingen zoals flexibelere werktijden en de mogelijkheid tot mobiel werken, streven we ernaar hen zo goed mogelijk te faciliteren bij deze overgang.’