Taiwan centraal op workshop in Amsterdam

Van de moderne hoofdstad Taipei in het noorden tot de nationale parken en uitgestrekte berggebieden elders op het eiland. Taiwan is een bestemming met veel gezichten, die erom vraagt ontdekt te worden. De Taiwan Tourism Board nodigt reisprofessionals daarom uit voor een nadere kennismaking tijdens een workshop op 4 maart in Amsterdam.

De bijeenkomst begint om 17.30 uur met een drankje en een buffet in Aziatische stijl. Vanuit Taiwan zijn 12 partners aanwezig, waaronder hotels, airlines en plaatselijke DMC’s. Een uitstekende gelegenheid om persoonlijk kennis te maken. Er is een Taiwanees optreden en bovendien maken deelnemers aan deze workshop kans op een geheel verzorgde reis naar Taiwan.

Taiwan heeft op toeristisch gebied veel te bieden. Taiwan bestaat uit een hoofdeiland, met hoofdstad Taipei, met meerdere kleine eilanden. Het is een van de dichtstbevolkte landen in de wereld, maar tegelijk is de helft van het eiland bedekt met bossen. Het land staat bekend om zijn vriendelijke bevolking en moderne infrastructuur. Taiwan heeft een uitgestrekte kustlijn, met mooie stranden en ideaal om te surfen of te duiken.
De hoofdstad Taipei is hypermodern, met zijn wolkenkrabbers en nachtmarkten. Voor de inwoners van Taiwan is eten erg belangrijk. Als bezoeker kun je de lokale gerechten uitproberen in een van de vele restaurantjes. Dankzij het subtropische klimaat in het noorden en het tropische klimaat in het zuiden is Taiwan een bestemming voor het hele jaar.

Wat: Taiwan workshop
Wanneer: 4 maart
Waar: NH Barbizon in Amsterdam (Prins Hendrikkade 59-72, vlakbij Amsterdam CS)
Aanvang: 17.30 uur.
De ontvangst is met een drankje en buffet in Aziatische stijl. Aanmelden, tot en met 25 februari, kan hier.

Deelnemers
– Golden Tulip RS Boutique hotel
– Golden Tulip Glory Fine Hotel
– China Travel Service
– Leading Taiwan Travel agency
– Holiday Taiwan
– Royal European Travel
– My Taiwan Tour
– Golden Foundation Tours
– Taiwan Tour
– Edison Travel
– EVA Air
– China Airlines

Deelnemers aan deze workshop maken kans op een geheel verzorgde reis naar Taiwan.

Aanmelden kan tot en met 25 februari. Klik hier.