Sustainable Travel Award: inschrijving geopend!

De inschrijving voor de nationale duurzaamheidsprijs in de reisbranche is geopend! Ook dit jaar wordt de Sustainable Travel Award uitgereikt op het Reisgala. Dus wij zijn weer op zoek naar bedrijven en organisaties die hun innovatieve en toonaangevende initiatief op het gebied van duurzaam toerisme willen tonen.

‘Eigenlijk gaat het erom dat initiatieven in de schijnwerpers gezet worden die bijdragen aan het creëren van betere plekken voor inwoners en bezoekers’, aldus Gerben Hardeman van de ANVR. ‘Dit is een win-win aangezien dit bijdraagt aak een kwalitatief betere plek, vakantie, ervaring en beter is voor de business. Wij willen meer toeristische bedrijven, organisaties en bestemmingen aanmoedigen om details over hun positieve bijdragen te delen. Zodat we deze toonaangevende voorbeelden in de schijnwerpers kunnen zetten, en anderen geïnspireerd raken door duurzaamheid meer in de praktijk te brengen.’

Wie is de doelgroep?
Iedere partij binnen de reissector of daaraan gerelateerd kan meedoen. Onderwijsinstellingen, reisorganisaties, accommodaties, vervoerbedrijven, excursieaanbieders, bestemmingen en ICT- bedrijven.

Aanmelden?
Dit gaat heel gemakkelijk en snel door 3 vragen te beantwoorden – aanmelden kan uiterlijk tot 1 december 2018.

  • Wat is de doelstelling, inhoud, werkwijze en tijdpad van het initiatief?
  • Welke zijn de specifieke aspecten die uniek zijn of laten zien dat het innovatief, toonaangevend is op gebied van duurzaam toerisme / reizen én de mate waarin gedragsverandering is of zal worden bewerkstelligd voor de gasten, de medewerkers, leveranciers, partners, de bestemming?
  • Waarom zou deze inzending de ‘Sustainable Travel Award 2019’ verdienen?

Download hier de formulieren of email betterholidays@anvr.nl voor meer informatie.

De award is een initiatief van ANVR en Travmagazine in samenwerking met de Vakantiebeurs en het MVO Netwerk Toerisme.