Schiphol Travel en Travelport: langjarig partnership

Travelport en Schiphol Travel International hebben hun samenwerking verlengd. De twee partijen hebben een nieuwe lange termijnsamenwerking aangekondigd.

Schiphol Travel, dat al 17 jaar met Travelport samenwerkt, blijft ook op de langere termijn gebruik maken van de travel content van Travelport. Hieronder vallen ook de diverse tarieven en ancillaries (bij te boeken extra’s) van ruim 400 aangesloten airlines en lowcost carriers.
‘Deze stap toont aan dat we vertrouwen hebben in de innovatieve technische oplossingen van Travelport. Met dit aanbod kunnen we een volgende stap maken om onze klanten een persoonlijke service te kunnen leveren’, zegt Daan Lenderink, managing director van Schiphol Travel.

‘Om voorloper te blijven in de concurrerende markt van zakenreisbedrijven heeft Schiphol Travel niet alleen toegang nodig tot een wereldwijde keus aan reismogelijkheden, maar dient het ook te beschikken over de beste zoek- en boektechnologie’, zegt Erik van Markus, country manager Nederland van Travelport. ‘Daarom blijven we ook continue hierin investeren.’