Schauinsland: Dagmar Bauhuis Accountmanager Nederland

Dagmar Bauhuis is de nieuwe Account Manager Nederland van het Duitse Schauinsland-reizen. Zij neemt daarmee een groot deel van de activiteiten over van Pieter Melieste (LeisureReps), die recent is overgestapt naar campingspecialist ACSI.

Schauinsland, dat in Duitsland bij de top 7 grootste reisorganisaties behoort, richt zich ook in Nederland volledig op B2B samenwerkingen en heeft daarmee het afgelopen jaar naar eigen zeggen ‘een mooie ontwikkeling doorgemaakt met enorme groeicijfers’.

Dagmar Bauhuis heeft na haar toeristische opleiding een groot aantal jaren gewerkt als Office Manager bij reisbureaus, werkte bij diverse ZRA-organisaties en is bekend met de Duitse reserveringssystemen, -taal en -cultuur.

‘We hebben met vrijwel alle relevante organisaties nu een samenwerking opgestart, zodat het tijd is voor een nieuwe fase qua vertegenwoordiging. Hier kan Dagmar met haar operationele kennis van de Nederlandse retail, eigen netwerk en ruime ervaring binnen de reisbranche een belangrijke rol in spelen’, zegt Anja Dammann, de Accountmanager van Schauinsland voor de buitenlandse markten.

De rol van Dagmar Bauhuis is vooral gericht op het vergroten van de naamsbekendheid en unieke kenmerken van Schauinsland in Nederland. Er wordt daarnaast gewerkt aan uitbreiding van de accommodaties, het activeren van het dynamische product en mogelijk aansluiten van Nederlandse luchthavens.