RMC-workshop, 3 september: Privacy- en Dataprotectie in de reisbranche

 In Events, Nieuws

RMC-workshop, 3 september: Privacy- en Dataprotectie in de reisbranche

Een hacker die het British Airways lastig maakte, een datalek bij Marriott… De laatste tijd is er genoeg in het nieuws rondom privacy en dataprotectie. Toch handig als je goed bent voorbereid en beschermd én als je weet hoe je moet handelen als er dan onverhoopt toch iets mis gaat. Privacy en dataprotectie hoeven niet heel ingewikkeld te zijn. Sterker nog: het kan zelfs heel leuk zijn. Als je je organisatie goed hebt ingericht en je weet waar je op moet letten, dan zullen je klanten dat des te meer waarderen. Dan kun je het zelfs inzetten als concurrentievoordeel.

Wil je meer weten? Reis Management Club en DPO Consultancy organiseren op 3 september 2019 de workshop ‘Privacy en Dataprotectie in de reisbranche’. Tijdens deze workshop vertellen we je over de basisbeginselen en geven we praktijkvoorbeelden. Van eerdere workshops weten we dat er veel interesse is in deze bijeenkomst. Bij veel reacties organiseren we dan ook nog een tweede workshop. Verhinderd op 3 september? Geef dat dan ook aan, dan ontvang je een uitnodiging voor de eventuele tweede workshop.

Datum: dinsdag 3 september
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: TRAVel Media, Arendstraat 19, 1223 RE Hilversum

De workshop is gratis toegankelijk voor RMC leden*. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, daarom geldt het motto: vol = vol.

Aanmelden voor dit event is alleen voor leden van de Reis Management Club. Nog geen lid? Klik hier: https://www.reismanagementclub.nl/registreren/

Recent Posts

Leave a Comment