RMC-Meetup: Leisure & Online Connect, 2 november 2017

 In Events, Nieuws

Leisure & Online Connect by Amadeus
2 november 2017

Het is algemeen bekend dat het laten groeien van uw business in de huidige markt tegenwoordig een uitdaging is. Amadeus en haar tools kunnen in deze uitdaging een waardevolle partner zijn.

Amadeus & de RMC organiseren op 2 november 2017 een RMC Meetup: Leisure & Online Connect te Hoofddorp, speciaal voor haar waardevolle klanten, partners en andere grote spelers in de reisindustrie om de toekomst van travel vorm te geven. Onderwerpen tijdens deze Meetup zijn o.a. Online Trends, Innovation in Online Travel en Accelerate & Merchandise your business.

Waar
Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Taurusavenue 12, 2132 LS Hoofddorp

Agend:
16.00 Registratie

16.15 Welkomstwoord, T.J. van Apeldoorn (RMC) and H. van Velden (Amadeus)

16.30 Amadeus Strategic Overview, Francesca Benati
De reisindustrie krijgt in de komende jaren te maken met een aantal grote ontwikkelingen. In het Amadeus Strategic Overview wordt hier in een insidersblik gegeven, met een specifieke focus op de Benelux. Daarnaast delen wij onze visie over de nieuwe business mogelijkheden wij hier uit zien voortkomen.

17:00 Innovation in Travel, Sara Pavan
Wij begrijpen dat in het competitieve landschap van de reisindustrie strategische en waardevolle partnerships van belang zijn. Wij nemen u mee op het gebied van Travel Innovatie wereldwijd.

17:30 Accelerate – Merchandise – Monetise, Sam Abdou
Op welke manier kun je als reisbedrijf groeien door gebruik te maken van zowel technologie als de verkoop van additionele producten? Een aantal succesvolle voorbeelden uit Europa zullen hierbij worden benoemd.

18:00 Koffie break

18:15 The Shopping Universe, Jason Esseboom
The Shopping Universe geeft een inkijk in de online reis van de consument in andere branches. Hebben deze branches te maken met dezelfde uitdagingen als de reisindustrie? En wat is er nodig om in deze branches en relevante speler te blijven?

18.35 Slotwoord

18.45 Drinks/buffet/networking
Onder het genot van een hapje en een drankje napraten met collega’s en/of leverancier om extra ideeën op te doen.

20.30 Einde

Aantal plekken: max 100, dus wees snel!*

*Bij grote belangstelling wordt voorrang gegeven aan partners van Amadeus. Uiterlijk een week van tevoren krijgt u hiervan bericht.

Aanmelden is alleen voorbehouden aan leden van de RMC.Nog geen lid? Klik hier en registreer gratis.

Voor vragen:
+31 (0)35 67 28 830
info@reismanagementclub.nl

Recent Posts

Leave a Comment