RMC-Meetup: Een interactieve middag met het Calamiteitenfonds

 In Events

Een interactieve middag met het Calamiteitenfonds

Het wordt tijd voor calamiteit! Reis Management Club organiseert op maandag 17 december met het Calamiteitenfonds een interactieve RMC-Meetup. Wij nodigen iedereen van harte uit om zich aan te melden, en om je verder te laten informeren over het Calamiteitenfonds.

Want het Calamiteitenfonds merkt in de praktijk dat er veel vragen zijn en dat er meer achtergrondinformatie nodig is. Veel van die voorkomende vragen zijn; Wanneer kan ik aanspraak maken op het Calamiteitenfonds? Wanneer niet? Geldt het alleen bij natuurrampen? Of ook oorlogssituaties?

René Klawer neemt als initiatiefnemer en lid van de Calamiteitencommissie, de zaal mee in het ontstaan en dus een stuk historie van het Calamiteitenfonds.  Het Calamiteitenfonds is uniek in de wereld en er is geen vergelijkbaar fonds.

Erik Jan Reuver neemt het stokje over van René Klawer om antwoord te geven op veel voorkomende vragen en onduidelijkheid uit de praktijk weg te nemen. De middag wordt afgesloten met een interactieve quiz verzorgd door Jitske Roos als co-host.

Uiteraard is er deze middag ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen en belooft het een interactieve middag te worden.

Programma
13:30: Inloop
14:00: Start
– Welkomstwoord TJ van Apeldoorn, TravelMedia
– René Klawer
– Erik Jan Reuver + Q&A
15:00: Koffiebreak
15:15: Interactieve quiz met Jitske Roos
15:45: Vragen
16:00: Borrel

Locatie
Kantoor TravelMedia
Arendstraat 19, Hilversum

Aanmelden is alleen voorbehouden aan leden van de RMC. Nog geen lid? Klik hier en registreer gratis.

Voor vragen:
+31 (0)35 67 28 830
info@reismanagementclub.nl

Recent Posts
Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment