RMC-Meetup bij Transavia: het traditioneel denken doorbreken

Tijdens de RMC-Meetup die donderdag bij Transavia plaatsvond, gaf de airline een geheel eigen draai aan het thema waar de middag om draaide: Focus op de toekomst. ‘Kijken waar de klant is, is cruciaal.’

Diversiteit is één van de pijlers waarmee Transavia zich op de toekomst wil focussen. ‘We moeten de ruimte creëren om anders te denken. Zodat we de producten kunnen maken die onze passagiers én partners willen’, stelde communicatie-specialist Britt Keunen. Hiermee doelt de airline ook op ‘Leading Ladies’, het thema dat de Transavia vorig jaar in het leven riep omdat het Nederlandse bedrijfsleven er maar niet in slaagt om voldoende vrouwen aan de top te krijgen.

‘We moeten het traditioneel denken doorbreken’, aldus Karen Kuhlman. ‘We staan internationaal gezien, samen met Pakistan op de laatste plaats. Wij willen onze klanten laten zien dat je met een goede balans tussen werk en privé ook zakelijk door kunt groeien.’

Het is dan ook niet toevallig dat Transavia een samenwerking aanging met de feelgoodmovie Singel 39. Tijdens de RMC-Meetup vertelden de producent Rachel van Bommel en regisseur Frank Krom hoe deze film tot stand is gekomen, inclusief de samenwerking met Transavia. ‘Het script is actueler dan ooit’, aldus Van Bommel.

Sam Gertsen, strategisch partner-manager bij Transavia, gaf meer uitleg over alternatieve distributiemogelijkheden voor de toekomst. ‘Waar bevindt de klant zich? Kijken waar de klant is, is cruciaal.’ En dat betekent dat er nieuwe trends ontstaan.

Lees het complete verslagl in de komende editie van TravMagazine.

foto: Friendly Eyes is een workshop die werd gegeven door Jackie Readon: Op basis van haar ervaringen uit haar professionele tenniscarrière en haar kennis van mindfulness en meditatie heeft Jackie Reardon de Mindset™-methode ontwikkeld. Zo ook het ballonnenspel.