RMC Meetup Big Data: Leer je klant kennen

Focus op de klant, en leer die klant kennen. Dit was de voornaamste boodschap tijdens de uitverkochte RMC-Meetup in het kantoor van TravMagazine in Hilversum, die geheel in het teken stond van Big Data.

Sprekers van Facebook, Whooz, DigitalAudience, ITG Companies en Corendon bogen zich over de vraag hoe je de klant het beste op maat kunt bereiken. Want de online advertising is op dit moment groter dan alle mediumtypes bij elkaar. ‘Het draait allemaal om drie dingen: de juiste klant, de juiste boodschap en de juiste manier’, aldus Harco van Uden (CEO ITG Companies).

Eva van der Fliert, Client Partner Facebook benadrukte de impact van de mobiele interactie. ‘Wij kijken gemiddeld drie uur per dag op onze mobiele telefoon. Eén derde van de mensen boekt via mobiel. En waarom? Omdat het efficiënt is en minder tijd kost. Het draait erom dat elke euro die je besteedt aan advertenties naar de juiste persoon gaat.’

Lees in het komende nummer van TravMagazine een uitgebreid verslag van de RMC Meetup. Klik hier voor meer informatie over de Reis Management Club.

Op de foto de sprekers v.l.n.r.:
Erik van der Eijk (Whooz), Ruben Niet (DigitalAudience), Frank Oostdam (ANVR), Harco van Uden (ITG) en Eva van der Fliert (Facebook). Martin de Boer (Corendon) ontbreekt op de foto.

Bekijk hier de foto’s!