Reisgala 2018: nu al reserveren

Het traditionele Reisgala van TravMagazine, al jaren een begrip in de reisbranche, vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018. Vanaf nu is het mogelijk om tafels te reserveren.

Het Reisgala wordt dit keer gehouden in Hotels van Oranje te Noordwijk. Het belooft weer een culinaire avond te worden, met daarbij de uitreiking van de Vakantie Awards én het optreden van de musicalsterren Joke de Kruijf (bekend van onder andere The Phantom, Les Miserables) en René van Kooten (bekend van Miss Saigon, Sweeney Todd, Les Miserables).
Naast de uitreiking van de Vakantie Awards wordt ook de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reisbranche, is er de uitreiking van de Sustainable Travel Award en wordt bekend gemaakt wie zich de ‘Travel Personality of the Year’ mag noemen, als opvolger van Harm Kreulen (KLM)
Na afloop van het diner mogen de strikken af en de voetjes van de vloer tijdens de after-party, maar er is ook tijd om na te genieten aan de bar van het hotel.

Wat: Het Reisgala
Wanneer: Zaterdag 27 januari 2018
Waar: Hotels van Oranje, Noordwijk
Dresscode: Black Tie

Bent u er ook weer bij?
Ook dit jaar kunnen bedrijven weer tafels kopen en gasten uitnodigen. De belangstelling is nu al groot. Wie een tafel of couvert wil reserveren of vragen heeft over deze avond, kan contact opnemen via onderstaande gegevens.

Team Sales TravMedia
traffic@travmedia.nl 
035 – 672 8852

Foto: Joke de Kruijf en René van Kooten.