RED Online Marketing op nummer 1

Online marketingbureau RED Online Marketing is in de prijzen gevallen. Het bedrijf van eigenaar Roy Platje is uitgeroepen tot de nummer 1 in de categorie Digital Agency Fullservice.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgegeven door het vakblad Emerce. RED Online Marketing werkt uitsluitend voor klanten in de reis- en recreatiebranche.
Eigenaar Platje is erg trots. ‘Ik vind dit een mooie waardering van onze klanten. Ik ben super trots op ons team dat we dit hebben kunnen bereiken. In 2019 zijn we gestart met veel nieuwe klanten en is ons team flink uitgebreid. Deze prijs is een mooie waardering om de groei van RED voort te zetten.’
RED online marketing voert met 6 sterren de lijst aan in de categorie Digital Marketingbureaus. De prijs is toegekend op basis van een imago-onderzoek waarbij beslissers, die werkzaam zijn in de online marketing, ICT en e-business, dienstverleners zoals RED beoordelen. Het maximaal haalbare aantal sterren voor dit onderzoek is 6 sterren. Deelnemende bedrijven worden beoordeeld Kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

RED Online Marketing voert sinds 2006 online campagnes uit voor uitsluitend bedrijven in de reis- en recreatiebranche in Nederland, België en Duitsland. De 13 medewerkers hebben zowel een Nederlandse- als een Duitstalige achtergrond en houden zich bezig met Google Ads, Bing Ads (SEA), Facebook Ads, Email marketing, Affiliate marketing, Copywriting en strategisch advies.