P1 Travel eerste officiële ticketpartner van Borussia Dortmund

Borussia Dortmund heeft het Nederlandse P1 Travel aangewezen als zijn eerste officiële ticketpartner om zijn tickets te verkopen.

De reisorganisatie is specialist in sportevenementen en -wedstrijden over de hele wereld. Ook voor P1 Travel is het een unicum: voor dit bedrijf is het zijn eerste Duitse partner.

P1 Travel draagt vanaf nu de titel van ‘Official Regional Partner’ van Borussia Dortmund en is hiermee de enige partner van deze voetbalclub op ticketniveau. Dat betekent dat de bekende voetbalclub P1 Travel heeft geselecteerd om officiële tickets te verkopen op de Nederlandse- en Britse markt.
P1 Travel heeft al contracten met veel grote voetbalclubs in onder andere Engeland en Spanje, maar breidt haar officiële aanbod hiermee ook uit naar Duitsland. De reisorganisatie gaat diverse tickets aanbieden, van losse standaardstoelen tot aan VIP-stoelen en pakketten waarbij hotelovernachtingen inclusief zijn.

‘We zijn enorm trots dat we nóg een contract mogen tekenen dit jaar, vooral na een periode als corona waarin de stadions niet open waren’, zegt Joost Verwer, Partnership Manager van P1 Travel.
‘Het feit dat wij dit vertrouwen krijgen, is een veelbelovende factor voor de toekomst en we kijken uit naar een goede samenwerking.’

Volgens Verwer is het bijzondere vooral dat Borussia Dortmund veel seizoenkaarthouders heeft en door deze grote vraag naar tickets is het verkrijgen van losse wedstrijdtickets lastig. P1 Travel heeft een vast aantal stoelen per wedstrijd toegewezen gekregen en kan dus gegarandeerd tickets verkopen.

P1 Travel profileert zichzelf als hét sportreisbureau van Europa en daarbuiten. Het bedrijf heeft officiële partnerships met de grootste internationale voetbalclubs, eventlocaties en toernooien over de hele wereld.

Beins en Drechsel
Het bedrijf werd in 2008 opgericht en staat onder de bezielende leiding van Ludo Hermans en Bernie Mulder. Recent traden Lex Beins (oprichter van CheapTickets.nl) en Joop Drechsel (voormalig topman van BCD Travel) toe tot de Raad van Commissarissen van P1 Travel. Zij gaan helpen de toekomstige groei in goede banen te leiden.

P1 Travel is onlangs toegetreden als zilver sponsor van de Reismanagement Club (RMC) van TravMagazine om zich nadrukkelijker in de reiswereld te profileren. (Foto: P1 Travel).