Nieuwe Head of Sales bij American Express

American Express Global Business Travel (Amex GBT) Nederland heeft een nieuwe Head of Sales: Swapna Nair (32). Swapna, die op 1 mei is begonnen bij het zakenreismanagementbureau, rapporteert rechtstreeks aan Freek Jansen, algemeen directeur van Amex GBT Nederland.

Freek Jansen: ‘Swapna gaat onze positie op de Nederlandse markt versterken. Amex GBT biedt bedrijven zekerheid als het gaat om de veiligheid, focus en productiviteit van hun medewerkers als zij op reis zijn, en geeft deze medewerkers de plezierigste zakenreiservaring. Dit doen wij door continu in de Nederlandse markt te investeren, door technologische innovatie en door te bouwen aan een getalenteerd team. Ik ben ervan overtuigd dat Swapna met haar internationale commerciële ervaring op het gebied van technologie en digitalisering van grote toegevoegde waarde zal zijn.’

Swapna startte haar loopbaan bij Infosys Technologies en werkte vervolgens bij Philips, Avery Denison en Cap Gemini. Zowel in haar functie bij Infosys Technologies, als in haar Sales & Business Development rol bij Cap Gemini, waar Swapna werkte aan grootschalige verkoopprocessen rondom cloudoplossingen, lag de focus op het versterken van de marktpositie en het vergroten van het aantal klanten binnen de Europese markt.