Nieuwe functie Ranhilde Luttenberg bij Innovation Norway

Per begin mei breidt Ranhilde Luttenberg (l) haar functie binnen Innovation Norway, waar Visit Norway onderdeel van is, uit tot pr & marketing manager voor Nederland en België. In deze rol is zij verantwoordelijk de coördinatie van de campagnes gericht op wandelen, vissen en fietsen, en als mediacontact.

Nieuwe uitdaging

Luttenberg begon in 2014 aan haar avontuur bij Innovation Norway. Binnen de organisatie vervulde zij onder andere de functie van projectcoördinator. Per 1 mei 2017 breidt zij haar functie uit tot pr & marketing manager waarin zij onder andere verantwoordelijk zal zijn voor het opbouwen en onderhouden van de relaties met Nederlandse en Vlaamse media, de organisatie van persreizen en het strategische pr-beleid. Daarnaast zal zij de actieve campagnes met betrekking tot wandelen, fietsen en vissen coördineren. ‘Ik kijk ernaar uit om in deze meer strategische rol onze pr-werkzaamheden meer te integreren en te verbinden met onze marketingactiviteiten, en daarmee nóg meer mensen te inspireren om naar Noorwegen op vakantie te gaan. Noorwegen heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt als vakantiebestemming, en we zien veel potentie om ook nieuwe doelgroepen te laten zien hoe veelzijdig Noorwegen is, het hele jaar door!’ Country Manager Hanne Maren Kristensen: ‘We zijn heel blij dat Ranhilde verdergaat als onze nieuwe pr & marketing manager. Haar ervaring en competenties vanuit Innovation Norway en kennis van zowel de Nederlandse als Noorse markt zijn zeer waardevol voor ons. Dit maakt het mogelijk om vanuit nieuwe invalshoeken te denken en te communiceren.’

 Team Innovation Norway Den Haag

Luttenberg werkt binnen het team van Innovation Norway Den Haag samen met de Noorse Hanne Maren Kristensen, die de functie van Country Manager vervult. Pr- & contentbureau CherryLAB zal Luttenberg ook in de komende periode nog ondersteunen op het gebied van pr.

Ranhilde Luttenberg (links) en country manager Hanne Maren Arnes Kristensen van Innovation Norway.