Marieke Jansen vertrekt bij Oad

Marieke Jansen vertrekt bij Oad. ‘De afgelopen jaren heb ik wederom genoten van mijn werkzaamheden bij Oad, toch heb ik besloten voor een nieuw avontuur elder’, aldus Jansen. Dinsdag 24 oktober is haar laatste dag bij de touroperator. Per 1 november start zij bij Teldar Travel/Miles Attack.

Teldar Travel verzorgt B2B hotel reserveringen voor reisagenten, voor zowel individuele hotels als voor hotel ketens. ‘De afgelopen jaren heb ik wederom genoten van mijn werkzaamheden bij Oad, toch heb ik besloten voor een nieuw avontuur elders. De weg naar succes was niet altijd even makkelijk, maar inmiddels staat er weer een stevige organisatie en worden er (mede door jullie) zeer goede resultaten behaald. Trots ben ik dat ik deel heb mogen maken van de (weder)opbouw van een organisatie waar ik ook voor het faillissement altijd met erg veel plezier heb gewerkt. Het gele hart is en blijft.’