Marieke Jansen naar TUI

Het salesteam van TUI Nederland wordt uitgebreid met een bekend gezicht: Marieke Jansen versterkt per 20 augustus aanstaande het team van Dimitri Joannides in Rijswijk.

Marieke Jansen was in het verleden jarenlang het gezicht van Oad voor de reisagenten. Aansluitend werkte zij als retail manager bij VakantieXperts. Na een korte periode bij Teldar Travel gaat zij nu aan de slag als accountmanager bij TUI Nederland.
‘Touroperating is toch waar mijn hart ligt en ik heb er veel zin in om mijn jarenlange ervaring in de branche nu in te zetten bij en voor TUI’, zegt Jansen. ‘Ik kijk uit naar de hernieuwde contacten met de reisagenten.’
Dimitri Joannides, Manager Sales van TUI Nederland, reageert verheugd. ‘Ik ben blij met de ervaring en kennis die Marieke meeneemt. De Courtesy Club reis eind augustus op de Mein Schiff 4 is een prachtige gelegenheid voor de hernieuwde kennismaking met onze reisagenten.’