Lieflaender treedt toe tot directie Thomas Cook

Een van de strategische pilaren van Thomas Cook Nederland is de distributie strategie. Om hier meer focus op aan te brengen, zal per 1 juni aanstaande Christoph Lieflaender toetreden tot de directie van Thomas Cook Nederland als directeur distributie en marketing.

Lieflaender is in januari 2014 gestart bij Thomas Cook binnen marketing & digital commerce in Duitsland en stroomde daarna door naar een internationale functie binnen Thomas Cook Group Marketing. Sinds oktober 2015 is Christoph manager marketing & sales binnen Thomas Cook Nederland. ‘Vanuit zijn ervaring en achtergrond, zijn wij ervan overtuigd met Christoph een perfecte aanvulling te hebben gevonden op het directieteam’, aldus Thomas Cook Nederland.

Lieflaender zal verantwoordelijk zijn voor de afdelingen sales, marketing en E-commerce. Hiermee zal hij de strategie, zoals bijvoorbeeld het versterken van de partnerships binnen retail, het optimaliseren van de websites en de naamsbekendheid vergroten, verder uitbouwen en vorm geven.

Met zijn toetreding bestaat de directie van Thomas Cook Nederland uit vier personen: Lieflaender, directeur distributie en marketing; Martijn van Strien, financieel directeur; Reinoud Koot, commercial director differentiated en Carola Hoekstra, managing director.