Joost Schuring opvolger Vrijenhoek bij Otravo

Joost Schuring (46) is de opvolger van Raymond Vrijenhoek als de nieuwe CEO van Otravo, moederbedrijf van onder andere Travelgenio, Vliegtickets.nl, de VakantieDiscounter, Flygstolen en Greitai.

Schuring is afkomstig van de Amadeus IT Group, waar hij Vice-President EMEA, Travel Channels was. Schuring is met 17 jaar werkervaring in diverse managementfuncties bij Amadeus goed bekend met de wereldwijde reis- en toerisme-industrie. Hij werkte voor Amadeus in Spanje, de Verenigde Staten, Brazilië en Duitsland.

Schuring volgt Raymond Vrijenhoek op, die tussen 2016 en oktober 2017 CEO van Otravo was. Door de fusie met Travelgenio in april 2018 zette Otravo een grote stap op weg naar wereldwijde aanwezigheid. Schuring is benoemd om Otravo een leidende rol in de Europese online reisbranche te laten bereiken en een echte wereldwijde speler te laten worden.
‘Ik ken Otravo als een deskundig team van online reisprofessionals. Daarom kijk ik er ook erg naar uit om met dit team de beste reiservaring te realiseren voor onze klanten, en daarmee ook een leidende positie in de online reisbranche in Europa en de wereld.’