Jeroen Otto nieuwe Manager Franchise TUI at Home

Jeroen Otto is per 1 april de nieuwe Manager Franchise TUI at Home. Hij is daarmee de opvolger van Ben Wagenmakers, die per 1 maart dit jaar met pensioen is gegaan.

Jeroen Otto, die tijdens het Reisgala van TravMagazine in januari werd uitgeroepen tot Travel Talent of the Year 2019, werkt al ruim 7 jaar bij TUI. Bij veel branchegenoten is hij bekend als Accountmanager Retailpartners van de afdeling Sales, daarvoor was hij Product Manager City-Trips.

Otto: ‘Na het winnen van de Travel Talent of the Year award afgelopen januari ging alles heel snel. Ik raakte met Nico van de Veer in gesprek over het vertrek van Ben en uiteindelijk bleek dat wij op dezelfde lijn zitten qua ambitie, enthousiasme en ideeën over de TUI at Home formule. Ik heb vier ongelooflijk leerzame én plezierige jaren achter de rug in het sales team van Dimitri Joannides en ben nu klaar voor een volgende stap.’
Nico van der Veer, directeur Retail van TUI Nederland: ‘Ik ben blij dat we de Travel Talent of the Year voor onze MRA-organisatie hebben weten te strikken. Met veel vertrouwen zie ik de verdere professionalisering van de organisatie met Jeroen tegemoet.’

Foto: Jeroen Otto tijdens het Reisgala, waar hij werd uitgeroepen tot Travel Talent of the year 2019, met zijn voorganger Marco Ammerlaan van Sunny Cars.