Janssens aan de slag bij Webbeds

Johan Janssens is aangesteld als Sales Manager Webbeds voor de Benelux. Destinations of the World, waar Janssens Regional Manager was, is twee maanden geleden gekocht door Webbeds.

‘In plaats van enkel DOTW te vertegenwoordigen met haar specialisme in het Midden-Oosten, Azië en de 4- en 5-sterren ben ik vereerd om nu deze B2B hotelaanbieder te mogen vertegenwoordigen’, zegt Janssens. Er ligt nog veel potentie voor alle merken met elk eigen USP’s. Sunhotels (de populairste beddenbank in Scandinavië) is bijvoorbeeld het merk voor zonbestemmingen rondom de Middellandse Zee en de Caribbean en hier liggen voor de Nederlandse markt nog echt kansen. Samen met Alex Vagevuur ben ik verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux en wij kijken ernaar uit om de bestaande samenwerkingen verder uit te bouwen en nieuwe klanten aan te brengen.’

Onder Webbeds vallen onder andere de merken Totalstay (voormalig exclusively Hotels), SunHotels, Jactravel en nu dus ook Destinations of the World. Webbeds heeft 28.500 FIT (rechtstreekse) contracten met hotels, wat volgens Janssens het grootste voordeel is voor de B2B klant.