Jacco Tas treedt toe tot directie Thomas Cook

Jacco Tas treedt per 1 mei toe tot de directie van Thomas Cook Nederland als verantwoordelijke voor meerdere Touroperating activiteiten, waaronder product, revenu management, inkoop van vluchtcapaciteiten van zonvakanties en category management van autovakanties.

Jacco Tas, afkomstig van Brandfield en Bizztravel, is geen onbekende in de reisbranche en brengt veel ervaring mee ter verdere versterking van het directieteam bestaande uit Carola Hoekstra (Managing Director), Martijn van Strien (Director Finance) en Christoph Lieflaender (Marketing, Sales & Ecommerce).

Carola Hoekstra: ‘Ik ben  zeer verheugd met de komst van Jacco. In de snel veranderende wereld en met de nodige uitdagingen voor ons zien we een grote toegevoegde waarde met Jacco die zijn sporen heeft verdiend op diverse vlakken in de reisbranche. Wij kijken met veel plezier uit naar onze samenwerking.’

Jacco Tas: ‘Na een periode buiten het toerisme zie ik er naar uit bij Thomas Cook een nieuwe uitdaging aan te gaan. Samen met het team in Hoofddorp en collega’s in het buitenland gaan we werken aan de doorontwikkeling van onder andere revenuemanagement en flight contracting.’

Jacco Tas heeft voorheen gewerkt als algemeen directeur en co-owner van Brandfield, commercieel directeur bij Bizztravel, een bekende wintersport specialist en als Manager Inkoop & Productontwikkeling bij D-reizen.