Ilona Zegveld vertrekt bij DJI en start bij Corendon

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Jong Intra Vakanties als personal assistent van commercieel directeur Coby van Dongen, treedt Ilona Zegveld per 1 december aanstaande in dienst bij Corendon, als personal assistant van Atilay Uslu en Steven van der Heijden. Dinsdag 27 november is haar laatste werkdag bij DJI.

‘In september heb ik mijn baan opgezegd, omdat er iets op mijn pad kwam dat ik als een zodanig mooie stap en uitdaging zie, dat ik besloten heb het aan te gaan’, aldus Zegveld. ‘Met pijn in mijn hart, dat zeker, ik zal de Jong Intra en bovenal de zeer nauwe samenwerking met Coby gaan missen, want wij hebben in de afgelopen 17 jaar een ongekende en unieke samenwerking opgebouwd. Toch heb ik ervoor gekozen om in dienst te treden bij Corendon als personal ssistant van Atilay Uslu en Steven van der Heijden. Ik zal daardoor zowel voor de touroperator, de airline als de hotels van Corendon werkzaam zijn.’

Op maandag 3 december start Kirsten van der Loo, zij zal als PA van Coby van Dongen de werkzaamheden gaan overnemen van Zegveld.

Foto: Lea Slikker, Coby van Dongen, Femke Mekes en rechts Ilona Zegveld.