Icelandair sluit kantoor Amsterdam

Icelandair sluit per 1 mei de deuren van haar kantoor in Amsterdam wegens reorganisatie. Sales support opereert om deze reden vanaf 26 april vanuit Frankfurt. De marketing en sales activiteiten voor de Nederlandse en Belgische markt blijven doorlopen.

Het Nederlandse telefoonnummer 020-5213955 blijft actief. Per e-mail zal de sales support voor Nederlands sprekende agenten bereikbaar zijn via nlagents@icelandair.is. De communicatie verloopt in eerste instantie in het Engels. Alle directe nummers voor sales support zullen komen te vervallen.

Manon ten Have zal de sales activiteiten vanuit Frankfurt blijven coördineren in haar functie van sales manager Duitsland, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland. Marieke van der Weijden blijft aan als sales representative voor de Nederlandse en Belgische markt via het emailadres marieke@icelandair.is. De nieuwe standplaats voor marketingactiviteiten wordt Londen.
Over de toekomst van Marcel van der Gaag, Nadia Abdulrida en Eline Ruigrok is nog geen duidelijkheid. Een woordvoerder sluit niet uit dat hen een baan in Londen wordt aangeboden, de nieuwe standplaats voor de marketingactiviteiten.

Foto: Marcel van der Gaag, Nadia Abdulrida en Eline Ruigrok vorig jaar in Utrecht, met hun toenmalige collega Steffi van de Sande.