Het Buitenhof versterkt team met Schildkamp

Ronald Schildkamp begint vanaf 7 augustus als manager New Business bij stichting Het Buitenhof.  De stichting – gespecialiseerd in maatwerkreizen voor onder andere mensen met een verstandelijke beperking – breidt ook uit met een nieuw label: Ouderenfonds Vakanties.

Schildkamp wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe reisproducten en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. ‘Zijn brede kennis en ervaring, opgedaan bij onder andere Corendon, OAD, Hotelplan en Neckermann, heeft een grote toegevoegde waarde  voor de organisatie.’

De uitbreiding naar Ouderfonds Vakanties in ontstaan uit samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds. ‘Dit is voor 55-plussers die vanwege fysieke, sociale of andere redenen niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Dit kunnen ervaren reizigers zijn, die nog veel willen zien, maar in een zeer aangepast reistempo. Maar ook ouderen die graag de gezelligheid zoeken binnen een groep gelijkgestemden. Of senioren die zorg nodig hebben en eventueel hun mantelzorger willen ontlasten. Zij worden tijdens de reizen begeleid door vrijwilligers die dag en nacht voor hen klaarstaan, activiteiten begeleiden en, waar nodig, medische handelingen verrichten’, zegt directeur Ingeborg Jansen.

Stichting Het Buitenhof is ruim 40 jaar gespecialiseerd in groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Buitenhof Reizen, Kompas Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel.