Hertz maakt executives bekend in Europa

Hertz Europe heeft bekend gemaakt dat Francis Waddington gepromoveerd is tot Vice President Europe en Rafael Girona tot Vice President Field Operations en Customer Experience. De heer Girona en de heer Waddington rapporteren rechtstreeks aan Michel Taride, Group President, Hertz International.

 Als Vice President Europe is Francis Waddington primair verantwoordelijk voor het bepalen van de operationele strategieën voor alle corporate landen in de regio die aan hem rapporteren. Daarnaast zal hij de business planning leiden voor de regio en Operations van Hertz Europe vertegenwoordigen binnen en buiten de organisatie.

De heer Waddington die hiervoor als Vice President Zuid-Europa heeft gefunctioneerd, heeft meer dan 37 jaar operationele en management ervaring waarvan hij 16 jaar als General Manager in Hertz Italië, Hertz Frankrijk en Hertz Spanje heeft gewerkt. Buiten de Hertz Corporation heeft Francis Waddington ook als General Manager bij Auto Europe gewerkt.

Als Vice President Field Operations en Customer Experience Europa is Rafael Girona nu verantwoordelijk voor het leiden van alle ondersteunende functies, zoals operations services, customer experience en lokale business development van Hertz Autoverhuur en Hertz 24/7 in de corporate landen van Europa. Daarnaast zal hij verder gaan met het managen van speciale projecten en diensten zoals Hertz Accident Support in het Verenigd Koninkrijk.

De heer Girona heeft hiervoor gefunctioneerd als Vice President Noord-Europa bij Hertz. Tijdens deze tijd bij Hertz heeft hij met succes de ontwikkeling van de corporate landen van Noord-Europa geleid evenals de taak als General Manager Hertz Duitsland op zich genomen. Hij is in 2014 bij Hertz in dienst gekomen na een 26-jarige carrière bij Europcar waar zijn laatste functie de laatste 12 jaar Chief Operating Officer was.

Michel Taride, Group President Hertz International zegt: “De nieuwe functies van Francis en Rafael zijn onderdeel van onze strategie om onze prestaties van onze Europese operations verder te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat hun brede ervaring, leiderschapskwaliteiten en focus op de belangrijkste strategische gebieden een sterke waarde aan de business zullen brengen en een grote impact zullen hebben op de huurervaring van onze klanten.

Francis Waddington zegt: “Ik ben er heel bij mee dat mijn functie verder is uitgebreid om de strategieën van Hertz te leiden in onze corporate landen in Europa. Ik zal nauw samenwerken met onze geweldige teams in Europa om ervoor te zorgen dat wij onze al sterke divisie verbeteren om onze klanten te kunnen voorzien van de beste autoverhuurproducten- en diensten.”

Rafael Girona voegt toe: “Ik ben heel verheugd om deze gebieden in ons bedrijf verder te kunnen leiden en ontwikkelen die direct impact zullen hebben op onze klanten. Bij Hertz werken we er altijd hard aan om onze klantpropositie te verbeteren en innoveren met de tijd. In mijn nieuwe functie zal ik de focus van Hertz om superieure autoverhuurervaring te bieden naar het volgende niveau brengen door geweldige service, professionele medewerkers, gemak en transparantie door heel Europa. 

 Op de foto v.l.n.r  Francis Waddington en Rafael Girona