Hertz breidt managementteam uit

Om de omzetgroei extra te stimuleren en een van de leidende posities op de lokale verhuurmarkt te behouden heeft Hertz haar managementteam aangepast. Frank Oudshoorn Spaargaren, Sales Director voor de Benelux, is benoemd tot Director Multibrand, Mobility en Minilease.|

Tegelijkertijd is Eric Siewers met ingang van juli aanstaande benoemd tot Director Sales Benelux. Eric komt terug van Sixt en zal het Hertz Benelux salesteam gaan leiden. Door bovengenoemde aanpassingen meent Hertz een duidelijke richting aan te geven door volop in te zetten op groei en nieuwe vormen van (deel)autoverhuur, mobiliteit en minilease.

Met de merken Thrifty en Dollar zullen tevens relatief nieuwe marktsegmenten worden toegevoegd.
Hertz zet in op langdurige rentals ter vervanging van lange leasecontracten en solide oplossingen bij besteding van een mobiliteitsbudget.

Hertz 24/7 is dankzij geheel nieuwe technologie erop gericht een stevige plaats in het zakelijke deelauto segment te verwerven.

-Frank Oudshoorn Spaargaren gaat deze drie marktsegmenten aansturen.
-Eric Siewers keert terug naar Hertz en zal de opengekomen plaats van Frank innemen.

Henk van den Helder, Algemeen Directeur van Hertz voegt toe: “Hertz kijkt vooruit! De huidige vorm beperkt ons om ook de komende 5 tot 10 jaar op de lokale verhuurmarkt succesvol te kunnen zijn. Nieuwe investeringen en aansturingen zijn noodzakelijk. Hertz bestaat dit jaar 55 jaar in Nederland en volgend jaar 100 jaar wereldwijd en we moeten onszelf gereed stomen om als optimale mobiliteitsversterker actief te zijn. Vandaar deze nieuwe benoemingen waar ikzelf enorm blij ben”.

Hertz voert in de Benelux de merken Hertz, Dollar, Thrifty en Hertz 24/7.