Hans Bos naar Teldar Travel

Hans Bos is aan de slag gegaan als country manager Nederland bij Teldar Travel. Bos was de afgelopen 7,6 jaar het gezicht in Nederland van Bedsonline.

Teldar Travel is van een oorsprong Frans bedrijf dat claimt marktleider te zijn in B2B hotelreserveringen voor reisagenten, voor zowel individuele hotels als voor hotelketens. Het bedrijf is sinds oktober 2017 actief op de Nederlandse markt. Teldar Travel werd  tot nu toe in Nederland vertegenwoordigd door ITSC.

Met de aanstelling van Hans Bos draagt ITSC het stokje over aan Bos, die het team van Teldar Travel Nederland gaat aansturen. Sanne Broug, die aan het begin van de lancering stond,stapt over naar de nieuwe organisatie. Het bijbehorende Miles Attack verhuist ook naar het nieuwe kantoor in Amsterdam. Ook Sandra van der Wal, het gezicht in de Benelux van het loyaliteitsprogramma ‘Miles Attack’, verhuist daarom vanuit ITSC naar Teldar Travel Nederland.
‘Uiteraard hadden we Teldar Travel en Miles Attack graag binnen het ITSC portfolio gehouden, maar we hebben begrip voor het besluit van Teldar Travel om een eigen kantoor te openen. Daarnaast zijn we trots op de resultaten die ITSC, samen met Sandra en Sanne, heeft weten te behalen. We wensen Hans en het team alle succes voor de toekomst’, zegt Frank Classen, Managing Director van ITSC.

Ambitieus
‘Teldar Travel heeft ambitieuze plannen in Nederland en de rest van Europa. Samen met het bestaande enthousiaste team dat via ITSC overkomt en Yvon Winters (eveneens ex-Bedsonline), willen we uitgroeien tot een speler van formaat in de online B2B-hotelkamerdistributie’, zegt Bos.
Teldar Travel biedt naast 1.000.000 accommodaties ook een portfolio aan met transfers, excursies en autohuur. Teldar Travel is inmiddels actief in Frankrijk, Spanje, Portugal en België en is sinds 2018 onderdeel van de bekende Franse Accor Group.