Greet Locquet vertrekt bij de ANWB

Greet Locquet vertrekt per 1 januari bij de ANWB, waar ze lange tijd directeur Reizen was en de laatste twee jaar directeur Innovatie en Strategie binnen Reizen.

Samen met het managementteam van Reizen heeft zij vormgegeven aan de strategie Samen Reizen, die in maart 2019 door directie en commissarissen is geaccordeerd. Het afgelopen halfjaar werkte zij als kwartiermaker aan de afdeling Portfolio & Product van de nieuwe, geïntegreerde organisatie die ontstaat wanneer FOX, Pharos, Ledenreizen en Kampeerreizen per 1 januari 2020 worden samengevoegd.

Haar huidige functie als directeur Innovatie en Strategie vervalt dan. Locquet ambieert geen management-rol in de nieuwe Reizen-organisatie. ‘De jaren bij Vrij Uit meegerekend, ben ik – op 5 jaar na – al mijn hele toeristische loopbaan in Nederland en al 25 jaar aan de ANWB verbonden’, zegt zij. ‘Ik kijk met trots en dankbaarheid terug op deze periode. Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen zijn wel mijn parels aan de kroon geworden.’

Op de vraag wat zij gaat doen, is het antwoord: ‘De toekomst ligt open. Ik weet heel veel niet, maar ik weet wel dat ik nog niet rijp ben om achter de geraniums te gaan zitten.’

Marjon Kaper, die Locquet opvolgde als directeur Reizen, zegt met plezier terug te kijken op de samenwerking met Greet en roemt de waardevolle bijdrage die zij heeft geleverd.

Foto: Greet Locquet met Marjon Kaper, haar opvolger als directeur Reizen van de ANWB (Archieffoto TravMagazine)