Greet Locquet: langer in functie bij ANWB

Greet Locquet blijft nog tot 1 november in functie als directeur van ANWB Reizen. Aanvankelijk zou zij per 1 september in deeltijd aan de slag gaan als directeur Strategie & Innovatie bij ANWB Reizen. Maar omdat haar opvolging als directeur Reizen nog niet rond is, blijft zij twee maanden langer in haar bestaande functie.

‘Er komt een drukke periode aan, onder andere met het opstellen van de begroting. In zo’n periode is iemand nodig die de eindverantwoordelijkheid heeft. Daarom heb ik gehoor gegeven aan het verzoek van de hoofddirectie om wat langer aan te blijven’, zegt Locquet.
In haar nieuwe functie als directeur Strategie & Innovatie bij ANWB Reizen gaat Locquet zich na 1 november bezighouden met de ontwikkeling van vernieuwende vakantie- en vrijetijdsproducten en -diensten.

Cruise Travel
Volgens Locquet staat haar langere aanblijven als directeur Reizen los van de verkoop van Cruise Travel, een van de ANWB-reisdochters die sinds kort te koop staat. Voor Cruise Travel hebben zich sinds vorige week diverse gegadigden gemeld. De verkoop gaat via bemiddelingsbureau Rembrandt Fusies & Overnames, dat in 2015 ook de verkoop van Cruisewinkel.nl begeleidde.
Voor Cruise Travel hebben zich volgens Locquet al diverse gegadigden gemeld. De definitieve verkoop krijgt medio september dit jaar zijn beslag. ‘Het ziet er goed uit.’