Garuda: nieuwe functie voor Kenneth Moes

Kenneth Moes is de nieuwe Account Manager voor Corporate en Business Travel bij Garuda Indonesia.

Moes begon ooit op de afdeling Operations bij Garuda Indonesia, en maakte in december 2013 de overstap naar de sales afdeling als Inside Sales Representative. Samen met zijn voorgangster heeft hij Garuda Indonesia op de kaart gezet voor de zakelijke markt.

‘Gedurende mijn periode als Inside Sales Representative heb ik als rechterhand van mijn voorgangster veel ervaring opgedaan in Corporate Sale,’ aldus Moes. ‘De kans dat ik nu op de voorgrond mag treden als Account Manager en mij op dit gebied nog verder mag gaan ontwikkelen pak ik met beide handen aan. De opgedane jarenlange ervaring in luchtvaart, op operationeel- en salesgebied, zal ik in deze nieuwe uitdaging goed kunnen toepassen.’