Gabriël Koetsier verlaat KLM

Gabriël Koetsier vertrekt na 24 jaar bij KLM. Vanaf 1 maart start hij als Key Accountmanager bij Neste’s Renewable Aviation Business Unit.

‘Mijn carrière binnen KLM is 24 jaar geleden begonnen als vliegtuigmonteur en de laatste 9 jaar heb ik binnen KLM Nederland diverse functies bekleed waarvan de laatste 6 jaar als Key Accountmanager leisure market’, aldus Koetsier. ‘Uiteraard ben ik heel erg dankbaar dat ik zo’n lange tijd voor KLM heb mogen werken en door heb kunnen groeien. Natuurlijk ga ik deze branche missen, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging en deze heb ik binnen Neste gevonden. Ik kan niet wachten te beginnen, en gelukkig blijft de relatie met onder andere de airlines bestaan.’

Neste heeft een ‘Sustainable Aviation Jet Fuel’ ontwikkeld om de luchtvaartindustrie te helpen zijn carbon footprint te verkleinen. Koetsier: ‘Door mijn functie binnen Neste ga ik bijdragen aan het creëren van een gezondere planeet voor onze kinderen.’