Elske Doets is Zakenvrouw van het Jaar

De nieuwe Zakenvrouw van het Jaar komt uit de reiswereld. De titel is maandagavond toegekend aan Elske Doets, directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours.

Elske Doets ontving de prijs in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, in aanwezigheid van honderden gasten uit het bedrijfsleven en de politiek. Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie reikte de prijs uit.
Jan Doets America Tours werd in maart 1981 opgericht door vader Jan Doets. Binnen no time groeide het bedrijf uit tot dé Amerika- en Canadaspecialist van Nederland. Begin 2001 nam dochter Elske Doets het directeursstokje van haar vader over.
‘Naar goed Amerikaans en Canadees gebruik staat de klant bij ons altijd centraal’, vertelde Elske Doets vorig jaar aan TravMagazine, bij de viering van een dubbeljubileum: Jan Doets America Tours bestond 35 jaar en Elske Doets had 15 jaar de leiding van het bedrijf.

‘We organiseren regelmatig bijzondere evenementen voor klanten en halen ook bij het samenstellen en de voorbereiding van hun reis alles uit de kast. Wij willen ze altijd meer laten zien, doen en beleven dan ze voor vertrek verwachten en precies die reis samenstellen waar ze van dromen.’
Elske Doets is de 36-ste Zakenvrouw van het Jaar. Haar voorgangster is Vivienne van Eijkelenborg van Difrax, producent in babyproducten.

Foto: Elske Doets (midden) in januari 2016, toen zij haar jubileum vierde als 15 jaar eigenaar van Jan Doets America Tours