Eerste vlucht Transavia naar nieuwe bestemming Bilbao

Nadat Transavia afgelopen donderdag voor het eerst naar Edinburgh vloog, stond maandagmiddag 2 maart de eerste vlucht naar Bilbao in Spanje op de planning. Bilbao is één van de drie nieuwe zomerbestemmingen van Transavia die zullen vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport, naast Edinburgh in Schotland en Perugia in Italië.

De derde nieuwe bestemming van Transavia dit jaar, Bilbao, werd uitgebreid gevierd. In de vertrekhal werden passagiers feestelijk begroet met een groene loper en ballonnen. Ook kregen de passagiers een leuke gadget van Rotterdam The Hague Airport en werden ze aan boord verwend met een speciale speech van de crew en ‘het groene hart’ van Transavia, een blikje gevuld met pepermuntjes.

Op Bilbao werd de route ook feestelijk geopend. De gezagvoerder op deze vlucht, Danny van der Houwen, knipte na aankomst op Bilbao samen met Purser Desiree van Beek en de Airport manager Christina Echeverria, een lint door om de route officieel te openen. Voor zowel de crew als de passagiers waren er taartjes om dit heugelijke feit gezamenlijk te vieren.

Transavia zal drie keer peer week gaan vliegen, op maandag, woensdag en vrijdag.