Dit zijn de nieuwe bestemmingen van Transavia

Transavia vliegt de komende zomer naar drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport: Bilbao in Spanje, Edinburgh in Schotland en Perugia in Italië. De vluchten naar Amman, Jordanië vanaf Amsterdam Airport Schiphol die vanaf 1 oktober 2019 starten, worden ook volgend jaar zomer aangeboden. Dit maakte de airline donderdag bekend op hun traditionele Late Summer Party.

Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2020. De tickets zijn vanaf 17 september aanstaande te boeken. ‘Door continu kritisch te luisteren naar de vraag uit de markt en onze vluchten te optimaliseren, hebben we voor zomer 2020 binnen de steeds groter wordende krapte van de beschikbare luchthavencapaciteit, een veelzijdig routenetwerk met vele prachtige en populaire bestemmingen in de planning’, aldus Erik-Jan Gelink, commercieel directeur bij Transavia.

Overige uitbreiding vluchten
Vanaf Amsterdam vliegt Transavia vanaf zomer 2020 extra op de bestemmingen Beiroet, Libanon en Keflavík, IJsland. En vanaf Eindhoven Airport wordt er extra gevlogen op de Griekse bestemmingen Heraklion en Zakynthos.

Foto: Charles Verstegen en Erik Jan Gelink van Transavia.