De Jong Intra benoemt Jonas de Groot tot algemeen directeur

De Jong Intra Vakanties maakt vandaag bekend dat Jonas de Groot (48) per 1 november toetreedt tot de directie in de rol van algemeen directeur. Op dit moment is De Groot als commissaris verbonden aan het bedrijf.

De huidige directie van de Jong Intra Vakanties bestaat uit Coby van Dongen (commercieel directeur) en Bas Oomen (directeur IT en financiën). Met de directie-uitbreiding wil het bedrijf haar ambities voor de toekomst verder versnellen en realiseren.

Coby van Dongen blijft het gezicht van het bedrijf en verantwoordelijk voor branche en retailpartners en zij blijft de commerciële zaken behartigen waaronder die van de productafdelingen. Bas Oomen blijft verantwoordelijk voor financiën en IT.

Coby van Dongen: ‘We zijn erg blij met de komst van Jonas.Hij heeft jarenlange ervaring in de reiswereld en in het bijzonder op het gebied van marketing. Voor ons een waardevolle versterking binnen de directie om onze strategie en de daarbij behorende doelstellingen te kunnen realiseren.’

Jonas de Groot: ‘De Jong Intra Vakanties is een prachtig bedrijf met mooie en ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Vanuit mijn rol als commissaris ben ik al een tijd nauw betrokken, ik kijk er enorm naar uit om samen met Bas en Coby en het team intensiever aan de slag te gaan!’