Congresgangers naar Belfast

De 205 deelnemers van het ANVR-congres zijn donderdagochtend vertrokken naar Belfast. Na een ontvangst op Schiphol, met een drankje en een hapje, ging het met een speciale congresvlucht van Transavia naar de Noord-Ierse stad.

Het congres, dat tot en met zondag 24 november duurt, heeft dit jaar als thema ‘Een wereld te winnen’. ‘Het geeft sprekers en congresgangers de ruimte te reflecteren, te informeren, soms een beetje te provoceren, maar vooral ook te inspireren’,  zegt ANVR-voorman Frank Oostdam.

De sprekers gaan nader in op thema’s als overtoerisme, duurzaamheid, innovatief ondernemen, de toekomstige arbeidsmarkt en hoe je je bedrijf op een moderne manier inricht. Ook gaan de sprekers, voor het eerst, met de deelnemers in gesprek.

ANVR maakt tijdens het congres in Belfast nog geen bestemming voor het congres van volgend jaar bekend. ‘We zijn nog steeds in afwachting en kunnen nog niets definitief melden’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam desgevraagd. ‘We verwachten de nieuwe congresbestemming eind van het jaar of begin volgend jaar bekend te maken.’

Foto: Frank Oostdam (ANVR) met Tom van Apeldoorn (TRAVel Media).