Christian Böll verlaat Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line gaat zijn organisatie voor Europa opnieuw inrichten. Christian Böll, die drie jaar leiding gaf aan de Europese expansie van NCL, vertrekt bij de rederij.

Christian Böll was de afgelopen jaren het gezicht van NCL in Europa, ook voor de Nederlandse reisbranche. Met de Norwegian Jade haalde hij het vijfde schip van NCL naar Europa en voerde het Premium all-inclusive concept op de Europese markt in.
Ook Evelyn Ackermann, die pas in oktober 2017 was overgestapt van Herz waar zij chef marketing was, vertrekt bij Norwegian Cruise Line.
De rederij gaat zijn managementstructuur in Europa opnieuw inrichten. Kevin Bubolz, die bij NCL al diverse functies heeft vervuld, wordt Vice President en Marketing Director voor Europa.
Twee teamleden van het kantoor in Wiesbaden maken promotie. Julia-Christin Wiencke wordt Director of Marketing. Tina Kunze wordt Director of Planning & Operations van NCL Europa. Beide rapporteren aan Bubolz.
Onder Norwegian Cruise Line Holdings vallen de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises.

Foto: Christian Böll, dit jaar nog aanwezig op de Vakantiebeurs, verlaat NCL.